Wood Invest Forum' 2015: дискусія про майбутнє лісової та деревообробної галузі

10 вересня 2015р, Новини. Прес-служба

23 вересня 2015 року в Києві зберуться представники органів влади, що опікуються лісовим господарством, фахівці державних лісогосподарських підприємств, лідери деревообробної галузі, міжнародні експерти та аналітики, щоб у жвавій дискусії обговорити актуальні проблеми лісопромислового комплексу України та ініціативи Уряду, що матимуть безпосередній вплив на подальший розвиток галузі лісового господарства та деревообробки.

«Дорожню карту» галузі на найближчий час, стратегії виходу на якісно новий рівень розвитку, загрози та перспективи найближчих законодавчих змін для індустрії, а також фактори, що сприятимуть інвестиційній привабливості лісопромислового комплексу, у тому числі в контексті прийнятого закону про заборону експорту необробленої деревини, будуть обговорювати фахівці з лісового господарства та деревообробки на першому міжнародному форумі Wood Invest Forum’ 2015, який відбудеться 23 вересня у Міжнародному виставковому центрі в рамках 14-ї міжнародної виставки «Лісдеревмаш».

Wood Invest Forum' 2015 - це перша спеціалізована платформа в лісопромисловому секторі України, створена з метою висвітлення та обговорення проблем лісового господарства і деревообробної галузі України, а також покликана стати своєрідним майданчиком для забезпечення прозорих комунікаційних процесів в діалозі "влада-бізнес" та "влада-інвестор".

Тема цьогорічного Форуму - "Лісова та деревообробна галузь: реформи, інвестиції, інновації". Захід відбудеться 23 вересня 2015 року в рамках міжнародної спеціалізованої виставки "Лісдеревмаш" за адресою: м. Київ, пр-т Броварський, 15, Міжнародний виставковий центр.

Участь у Форумі безкоштовна, за умови попередньої реєстрації на сторінці Форуму – www.woodinvest.in.ua.

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатись до конструктивної дискусії про майбутнє вітчизняного лісового господарства та галузі деревообробки!

dklg.kmu.gov.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління