Відбулась колегія Державного агентства лісових ресурсів України

18 вересня 2015р, Новини. Прес-служба


17 вересня відбулась колегія Державного агентства лісових ресурсів України. Першим питанням порядку денного було заслуховування інформації про заходи щодо ліквідації та профілактики лісових пожеж. За словами начальника Відділу охорони і захисту лісів Віктора Парфенюка, найбільш актуальним стало питання технічного оснащення, яке закуповувалось підприємствами за власні кошти. Було прийняте рішення щодо прискорення розробки пошкоджених пожежами лісонасаджень та проведення лісовідновлювальних робіт.

Важливим аспектом у боротьбі з лісовими пожежами є наявність мережі лісових доріг. З цього питання доповідав Руслан Крикун – начальник Управління використання лісових ресурсів та науки. Він зазначив, що найвищі темпи та рівень організації процесу будівництва спостерігаються на підприємствах Київського, Кіровоградського, Сумського, Вінницького, Івано-Франківського, Рівненського та Житомирського обласних управлінь лісового та мисливського господарства. Колегія розглянула зведений план будівництва, ремонту та реконструкції лісових доріг за власний кошт лісогосподарських підприємств на 2016 рік.

Ще одним важливим питанням засідання було подальше впровадження електронного обліку деревини на підприємствах галузі. «Це один із механізмів, що унеможливлює незаконні рубки та зловживання у ведені лісового господарства», – підкреслив Голова Держлісагентства Олександр Ковальчук.

Наостанок засідання керівник відомства привітав усіх з професійним святом, побажав здоров’я, нових здобутків та настання миру у нашій державі.

Прес-служба Держлісагентства 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління