Почала свою роботу 14 Міжнародна виставка машин та обладнання для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості

23 вересня 2015р, Новини. Прес-служба

Ця традиційна виставка 14 раз збирає провідних вітчизняних і зарубіжних виробників деревообробного обладнання, обладнання для біопалива, меблевої промисловості, представників спеціалізованих засобів масової інформації та всіх, хто цікавиться цим напрямком виробництва.

Державне агентство лісових ресурсів України теж взяло участь у цьому форумі.

«Ми зацікавлені в успішному розвитку вітчизняного сектору деревообробки та меблевої промисловості як головних споживачів продукції підприємств лісової галузі. Вбачаємо значний потенціал і перспективи у використанні відходів деревини у альтернативній енергетиці. Цей напрямок дуже важливий для нашої країни, особливо для її енергонезалежності»,- зазначив Віктор Корнієнко, начальник відділу науки та зв’язків з громадськістю Управління використання лісових ресурсів та науки Держлісагентства.

Він також наголосив на тому, що в умовах реформування та удосконалення ведення лісового господарства Держлісагентство планує максимально забезпечити конкурентоздатність та інноваційну привабливість державних лісогосподарських підприємств, що не в останню чергу залежить від їх якісного та сучасного оснащення, та побажав всім учасникам та гостям виставки плідної роботи, налагодження нових ділових зв’язків та визначних досягнень.

Прес-служба Держлісагентства

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління