У Річківському лісництві відкрито розсадник

24 вересня 2015р, Новини. Прес-служба

18 вересня 2015 року за участю голови Жовківської районної державної адміністрації Щур Надії Степанівни, директора ДП «Рава-Руське лісове господарство» Косовського Антона Петровича та працівників підприємства. з приуроченням до Дня працівника лісу було відкрито лісовий розсадник на площі 1,2 га в Річківському лісництві, де лісничим уже 20 років працює Капій Б.Ю.

За кошти підприємства розсадник огородили, закупили матеріли і змонтували 6 коробів площею 0,11 га, системи крапельного та віяльного поливу, спеціальну сітку для притінення, субстрат для вирощування сіянців хвойних порід, добрива та мікродобрива, облаштували водоймище для накопичення та підігріву води, 8-тонову ємкість і систему трубопроводів для подачі води.

Навесні цього року в коробах висіяли насіння сосни звичайної. Вже тепер, після такого спекотного та засушливого літа, можна казати, що посіви витримали цей екзамен. Перші позитивні результати надихають нас на продовження цієї роботи, подальше опрацювання розпочатого методу відповідно умов держлісгоспу. Плануємо, крім сосни, вирощувати наступного року модрину європейську, ялину європейську, ялицю білу, вільху чорну.

ДП «Рава-Руське лісове господарство»
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління