Лісівники Львівщини прийняли участь у міжнародних навчаннях «Організація реагування та ліквідація надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру «UKRAINE - 2015»

25 вересня 2015р, Новини. Прес-служба

21-25 вересня 2015 року, згідно з річною національною програмою співробітництва Україна-НАТО на 2015 рік спільно з Північноатлантичним альянсом, на території Львівської області проходили міжнародні навчання на тему «Організація реагування та ліквідація надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру «UKRAINE - 2015». Участь у навчаннях взяли працівники рятувальних служб із 34 країн-членів НАТО та їх партнерів, сил і засобів ДСНС України та служб цивільного захисту Львівської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

24 вересня 2015 року державне підприємство «Рава-Руське лісове господарство» прийняло участь у заходах з практичного відпрацювання навчальних елементів - гасіння пожеж у природних екосистемах.

За легендою пожежа виникла в лісовому масиві при сильному вітрі та розповсюдилась на площу 5 га. На місце пожежі прибули працівники лісового господарства. Було проведено розвідку пожежі та залучено 18 членів добровільної пожежної дружини, пожежний автомобіль АЦ-40, трактор МТЗ-892 з ПКЛ-70, трактор МТЗ-892 з причіпною бочкою та ГАЗ-66 для перевезення добровільної пожежної дружини.

 

Після цього прибули пожежні підрозділи ДПРЧ-24. Для ліквідації пожежі було залучено 2 літаки АН-32П та гелікоптер МІ-8МТ, які провели злив води на місці пожежі.

Далі працівники лісового господарства провели гасіння окремих осередків пожежі за допомогою ранцевих оприскувачів.

Мета навчання по виробленню практичних дій взаємодії підрозділів була досягнута.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління