Проходить Всеукраїнський зліт команд учнівських лісництв

20 вересня 2013р, Новини. Прес-служба

Протягом 19-22 вересня 2013 року в Київській області відбудеться Всеукраїнський зліт команд учнівських лісництв. У заході візьмуть участь учнівські лісництва загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів різних регіонів України.

Програмою заходу передбачено огляд виставки-презентації досягнень учнівських лісництв та захист науково-дослідницьких робіт учасників VІІ Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв. Для керівників делегацій відбудеться науково-практична конференція «Розвиток творчого потенціалу обдарованої дитини засобами позашкільної освіти еколого-натуралістичного напряму».

Команду від Львівщини представляє колектив шкільного лісництва академічної гімназії м. Сколе Сколівського району. Дане шкільне лісництво, що функціонує на базі ДП "Сколівське лісове господарство", вибороло перше місце серед 19 команд учнів шкільних лісництв у обласному «Конкурсі на краще шкільне лісництво", який проводився Львівським обласним управлінняи лісового та мисливського господарства спільно з Львівським обласним дитячим еколого-натуралістичним центром, Департаментом з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації та Львівською обласною організацією товариства лісівників України.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

На фото: "Проведення обласного конкурсу на краще шкільне лісництво, 23 квітня 2013р."

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління