Відбулись змагання вальників лісу

6 жовтня 2015р, Новини. Прес-служба

2 жовтня 2015 року відбулись традиційні щорічні змагання вальників лісу. Уже 18 рік поспіль проводяться такі змагання. Кращі представники усіх областей показали свою майстерність. У змаганнях приймали участь 29 учасників з областей та 4 юніори. Особливістю цьогорічних змагань було участь у них студентів лісових коледжів.

Змагання відкрив голова Державного агентства лісових ресурсів України Ковальчук О. П. Він привітав учасників змагань, загадав про тих наших працівників хто зараз знаходиться на передовій і захищає нашу державу. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих в АТО наших працівників.

З вітальним словом до учасників звернулись голова Товариства лісівників України Яресько О. П. та голова Центрального комітету профспілки працівників лісового господарства України Кривов’язий С. Й.

Львівщину представляв багаторічний переможець обласних змагань, учасник чемпіонатів світу серед вальників лісу – працівник ДП «Радехівське ЛМГ» Кухта Володимир. Змагання відбулись в напруженій обстановці. Кожен учасник показав високий клас майстерності.

 

Представник Львівщини показав високі результати і зайняв 3 місце в чемпіонаті України, пропустивши вперед представників з Харківського та Чернівецького обласних управлінь.

Переможці були нагороджені грошовими преміями та цінними подарунками генерального спонсора змагань – «Мотор Січ».

Черговий чемпіонат світу проходитиме у 2016 році в Польщі. Надіємось, що команда України добре підготується та достойно представить нашу державу на світовому чемпіонаті.

Паралельно із змаганнями вальників лісу проводились змагання серед операторів гідроманіпуляторів лісовозних автомобілів. Такі змагання проводились уже 7 раз.

Основний спонсор цих змагань виступило ТзОВ «Д Лайт» - провідний виробник гідроманіпуляторів на Україні». У змаганнях приймало участь 16 учасників.

Відділ лісових ресурсів, машин та технологій
Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління