Міжнародний економічний форум у Львові

9 жовтня 2015р, Новини. Прес-служба

8 – 9 жовтня 2015 року у м. Львові проходить XV Міжнародний економічний форум «Україна сьогодні: інвестиції, бізнес, відповідальність». Форум проходить на арені «Львів».

У відкритті форуму взяли участь Голова Львівської ОДА Синютка О. М., Голова Львівської обласної ради Колодій П. Н. та міський голова м. Львова Садовий А. І.

Форум проходить у декількох напрямках. Одним з напрямків, що є надзвичайно важливим для лісогосподарських підприємств є «Відновлювальні енергії та ресурси – ефективність через партнерство». На цій секції презентувались роботи BIO – PROMу з інвестиційними проектами в Україні.
Презентувались проекти у Західній Україні за підтримки федерального міністерства навколишнього середовища, охорони природи, будівництва та ядерної безпеки Німеччини (BMUB).

Були представлені проекти по виробництву тепла та енергії з твердої біомаси. Такі виробництва уже функціонують у м. Рава – Руська та м. Золочів, де опалюються комунальні об’єкти твердим біопаливом (енергетичною тріскою та паливними дровами відповідно). Розробляється проект по будівництву теплогенеруючої станції на твердому біопаливі у м. Радехові. Розвиток таких напрямків діяльності у виробництві теплоенергії дає можливість лісогосподарським підприємствам мати постійних, надійних, платоспроможних партнерів по споживанню низькосортної лісопродукції.

На секції було презентовано варіанти фінансування для біоенергетичних проектів.

Міжнародний економічний форум – ще одна ланка стабільного розвитку економіки України.

Відділ лісових ресурсів, машин
та технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління