У Державному агентстві лісових ресурсів України відбувся навчально-методичний семінар з питань роботи із засобами масової інформації та громадськістю

12 жовтня 2015р, Новини. Прес-служба

8 жовтня у Державному агентстві лісових ресурсів України пройшов навчально-методичний семінар з питань роботи із засобами масової інформації та громадськістю, на який прибули спеціалісти, відповідальні за роботу із ЗМІ в обласних управліннях лісового та мисливського господарства.

Захід було проведено з метою забезпечення висвітлення та популяризації діяльності підприємств і установ Держлісагентства, запровадження політики об’єктивного і прозорого інформування суспільства про стан, функціонування та перспективи розвитку лісової галузі країни, налагодження конструктивного діалогу із суспільством та громадськістю.

Від імені Голови Держлісагентства учасників привітала помічник Христина Юшкевич, вона побажала всім плідної роботи, бо висвітлення та вчасна подача інформації щодо роботи лісової галузі, донесення до громадськості її важливої ролі є першочерговим завданням.

У вступному слові від начальника відділу науки та зв’язків з громадськістю Держлісагентства Віктора Корнієнка теж прозвучали найкращі побажання учасникам семінару, бо такі заходи сприяють накопиченню та обміну новою інформацією, яка буде важливим аспектом удосконалення даного напряму роботи. Зокрема цьому сприяло обговорення «Стратегії роботи з громадськістю Держлісагентства України», розробленої в рамках реалізації проекту міжнародної технічної допомоги ФАО «Консолідація лісової політики в Україні», яку представила головний спеціаліст сектору міжнародних зв’язків Держлісагентства Любов Полякова.

Доповідь на тему «Основні вимоги до організації роботи із засобами масової інформації у системі Держлісагентства» представили загалу Олена Шпильківська та Сергій Гвоздецький.

Головний спеціаліст відділу науки та зв’язків з громадськістю Держлісагентства Ольга Клименко у своєму виступі акцентувала увагу присутніх на основних напрямах роботи з громадськістю та інститутами громадянського суспільства у системі Держлісагентства.

Надзвичайно змістовною була доповідь начальника відділу науки та зв’язків з громадськістю Держлісагентства Віктора Корнієнка щодо вимог до функціонування та інформаційного наповнення веб-сайтів обласних управлінь лісового і мисливського господарства. Він також звернув увагу на питання захисту інформації.

Друга половина заходу була присвячена розгляду практичних питань, що стосуються якості повідомлень для веб-сайту, фотоматеріалів, звітності тощо.

Важливим елементом роботи семінару було те, що всі присутні мали змогу поставити питання доповідачам, висловити своє бачення удосконалення роботи та співпраці зі службами Держлісагентства. Відбулося активне обговорення проблемних питань у регіонах та намічено шляхи їх вирішення.

Усі учасники зазначити важливість проведення таких заходів, які сприяють засвоєнню нових знань, формуванню активної суспільної позиції та подальшому професійному зростанню.

Прес-служба Держлісагентства


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління