Розпочато осінню лісокультурну компанію на Львівщині

19 жовтня 2015р, Новини. Прес-служба

На сьогоднішній день осінню посадку лісових культур проводять ДП «Бібрське ЛГ», ДП «Бродівське ЛГ» та ДП «Дрогобицьке ЛГ». В загальному восени 2015 року заплановано садіння лісових культур на площі близько 30га.

Підбиваючи підсумки весняної лісокультурної компанії можна сміливо сказати про те, що весною 2015 року обсяги лісовідновлення проведено на площі 2804га, з них садіння лісових культур 1378га. На лісових ділянках з багатими умовами зростання, завдяки якісному виконанню робіт по заготівлі деревини вдалося досягти якісного природного відновлення лісу, їх площа становить 1426га.

Беручи до уваги те, що цього року було дуже спекотне та посушливе літо, можливо деякі лісокультурні площі потребують доповнення. Тому при проведенні оцінки якості лісокультурних об’єктів слід уважно провести натурне обстеження стану лісових культур, дати їм об’єктивну оцінку та за потреби запроектувати заходи щодо виправлення виявлених недоліків.

Також слід відзначити те, що цього року спеціалістами управління за участю представників виробничого підприємства «Львівська лісонасіннєва лабораторія» проведено обстеження практично всіх об’єктів постійної лісонасіннєвої бази управління. За результатами обстежень та спільного рішення комісії проведено списання деяких об’єктів ПЛНБ, які не відповідають вимогам та підібрано заміну списаним.

Останнє детальне обстеження об’єктів постійної лісонасіннєвої бази Львівського ОУЛМГ проводилось 2004-2005 роках за участю УкрНДІгірліс, науковців Національного лісотехнічного університету України та спеціалістів Львівського ОУЛМГ.

Відділ лісового господарства
Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління