Міністерська конференція FOREST EUROPE 20 та 21 жовтня проходить у Мадриді

22 жовтня 2015р, Новини. Прес-служба

7 Міністерська конференція із захисту лісів Європи процесу «Ліси Європи» розпочала свою роботу цього тижня у Мадриді. У конференції бере участь делегація України на чолі з Головою Держлісагентства Олександром Ковальчуком.

Сьогодні було підписано Міністерське Рішення спільного бачення щодо юридично обов'язкової угоди стосовно лісів Європи.

У рамках роботи 7-ої та Позачергової Міністерських конференцій із захисту лісів Європи на розгляд учасників винесені питання: охорона лісів у середовищі, що змінюється; лісовий сектор у центрі зеленої економіки; загальна декларація міністрів та визначення подальших напрямів співпраці.

Процес «Ліси Європи» є формою співпраці 46 європейських країн з питань лісового господарства, де порушуються найбільш важливі політичні та суспільні питання, пов'язані з лісами та лісовим господарством, розробляються рекомендації щодо захисту та раціонального використання лісів Європи. Також процес є платформою для діалогу між державами-учасниками, Європейською спільнотою, країнами чи організаціями, що мають статус спостерігачів при FOREST EUROPE та сторонами, зацікавленими у питаннях лісів та лісового господарства.

- Українські лісівники роблять все можливе для підтримання стабільності біосфери, збереження та примноження лісових багатств для нинішнього та майбутніх поколінь,- заявив Олександр Ковальчук.


Прес-служба Держлісагентства 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління