Будівництво лісових доріг у ДП «Славський лісгосп»

22 жовтня 2015р, Новини. Прес-служба

В державному підприємстві “Славське лісове господарство” продовжується будівництво лісових доріг, яких, починаючи з 2007 року збудовано 73 км.

В цьому році збудовано 16,5 км лісових доріг, з них — 1,9 км в урочищі «Баклагів» Опорецького лісництва, 3,8 км в урочищі “Нора” Рожанського лісництва, 2,2 км в урочищі “Гаї” Сможанського лісництва, 4,7 км в урочищі “Маківка” Головецького лісництва, 1,4 в урочищі “Гнилий” Головецького лісництва та 2,5 км в урочищі “Кобильна” Головецього лісництва.

Проведено капітальні ремонти лісових доріг протяжністю 7 км.

Будівництво здійснюється за власні кошти підприємства. Мета будівництва лісових автомобільних доріг лісогосподарського та протипожежного призначення на території лісового фонду ДП «Славський лісгосп» є: забезпечити доступність до проведення рубок формування і оздоровлення лісів, своєчасного вивезення пошкодженої деревини від рубок формування і оздоровлення лісів, використання їх в рекреаційно-оздоровчих цілях, покращення автомобільного сполучення до населених пунктів і вирішення соціальних питань.

Кожна новозбудована лісова дорога значно здешевлює вартість проведення усіх лісогосподарських заходів, покращує ефективність використання лісових ресурсів і рекреаційного потенціалу лісів.


ДП «Славське лісове господарство»


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління