12-а міжнародна виставка машин, обладнання і технологій для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості

23 вересня 2013р, Новини. Прес-служба

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ ЗМІ

Подія: 12-а міжнародна виставка машин, обладнання і технологій для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості
Термін: 24 вересня 2013
Початок: 11.00
Місце проведення: Київ, Міжнародний виставковий центр (Броварський просп., 15)
За сприяння: Федерації виробників деревообробного обладнання EUMABOIS
Асоціації виробників деревообробного обладнаннята інструменту Італії ACIMALL
За підтримки: Державного агентства лісових ресурсів України
Української асоціації меблевих та деревообробних підприємств «Меблідеревпром»
Української асоціації постачальників деревообробного обладнання «УАДО»

З 24 по 27 вересня в Києві відбудеться 12-а Міжнародна виставка обладнання для лісового господарства, деревообробної і меблевої промисловості LISDEREVMASH'2013. Це провідна виставка з деревообробки в Україні, яка зарекомендувала себе у вітчизняних та іноземних фахівців як головне місце для професійного спілкування.

Традиційно, виставкова експозиція розміститься в третьому павільйоні Міжнародного виставкового центру і на відкритому майданчику. Відвідувачі виставки зможуть побачити широкий ряд інноваційних технологічних рішень, представлених всесвітньо відомими компаніями. Ділова програма LISDEREVMASH'2013 надасть можливість фахівцям обговорити тенденції розвитку ринку, поповнити свої знання і досвід.

Організаторами виставки LISDEREVMASH виступають Державне агентство лісових ресурсів України та виставкова компанія «АККО Інтернешнл». Захід проходить за підтримки Європейської федерації виробників деревообробного обладнання EUMABOIS, Асоціації виробників деревообробного обладнання та інструменту Італії ACIMALL, Асоціації меблевих та деревообробних підприємств «Меблідеревпром» та Української асоціації деревообробного обладнання «УАДО».

У 2013 році міжнародне значення виставки LISDEREVMASH було підтверджено сертифікатом Всесвітньої асоціації виставкової індустрії UFI.

Виставка LISDEREVMASH'2013 представить чотири ключові напрямки: WoodMachinery - машини, обладнання та інструмент для деревообробки та лісового господарства; WoodProduct - столярні вироби, вироби з деревини, лісо-і пиломатеріали; FurniTech - обладнання, матеріали, комплектуючі та фурнітура для виробництва меблів; WoodEnergy - обладнання для виробництва біопалива з деревини, а також пристрої, що працюють на цьому паливі.

Щорічно невід'ємним атрибутом виставки LISDEREVMASH стає демонстрація технологічних новинок, розроблених провідними компаніями галузі з усього світу.

У 2013 році учасники виставки представлять цілий ряд винаходів, які вже встигли привернути увагу фахівців: сучасне обладнання, модернізовані верстати, нові інструменти, інноваційні матеріали - все те, що забезпечить раціональне використання лісосировинних ресурсів, безвідходну переробку деревної сировини і випуск конкурентоспроможної продукції.

У числі експонентів виставки LISDEREVMASH'2013 – світові лідери галузі, такі як Bruks, Faba, Forezienne, Leuco, Ledinek, Ponsse, Weinig, а також провідні українськіпостачальники - Акзо Нобель Україна, Імак Україна, Италколор Україна, Маркетліс, Мотор Січ, Ройек-Львів, Станкодніпро, Фельдер Груп, Хеммель-Україна та ін. У переліку країн-учасниць виставки - Австрія, Німеччина, Франція, Естонія, Польща, Словенія, Росія та інші. Крім того, у павільйоні розміститься експозиція виробників Італії, представлена профільною асоціацією цієї країни - ACIMALL.

На відкритому майданчику LISDEREVMASH'2013 буде представлено великогабаритне устаткування для лісового господарства, лісопильної та деревообробної промисловості, яке можна буде побачити безпосередньо в роботі.

Тут же відбудеться традиційний конкурс професійної майстерності операторів кранів-маніпуляторів, який вже більше 5 років проводять в рамках LISDEREVMASH компанії «Д ЛАЙТ» і «ВЕЛМАШ-УКРАЇНА» у партнерстві з ХК «Підйомні машини» (Росія) і ХК «АвтоКрАЗ». Віртуозна робота операторів маніпуляторів - це дійсно вражаюче видовище.

24 вересня в рамках ділової програми пройде Форум деревообробників України, організований Держагентством лісових ресурсів та Асоціацією «Меблідеревпром». На Форумі будуть висвітлені питання стану та перспектив розвитку лісопромислового комплексу, деревообробної та меблевої промисловості України, а також пройдуть презентації новинок обладнання та технологій.

LISDEREVMASH - це один з кращих способів для компаній продемонструвати свої можливості, зміцнити існуючі ділові контакти і знайти нових партнерів, вивчити попит і «озброїтися» інноваціями, які дозволять підвищити ефективність виробництва, і, отже, зайняти провідну позицію на ринку.

ОБОВ'ЯЗКОВА АКРЕДИТАЦІЯ 067 500 55 47

Джерело: http://dklg.kmu.gov.ua

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління