Сучасні технології допомагають природоохоронцям

29 жовтня 2015р, Новини. Прес-служба

В наш час стрімкого техногенного росту та комп’ютеризації, кожен не мислить своє життя без електронних приладів як вдома так і на роботі.

Не відстає в цьому плані і служба охорони ПЗФ НПП «Сколівські Бескиди». Так, останнім часом для моніторингу території та спостереження за рідкісними і червонокнижними тваринами стали застосовувати так звані «фотопастки» - електронні пристрої, які дають змогу фіксувати на електронних накопичувачах у вигляді фотографії або відеозйомки певні цікаві природничі об’єкти.

Камери мають функції ММС та СМС тобто, моментально після зйомки ми отримуємо необхідну нам інформацію. Все фіксування відбувається непомітно у будь яку пору доби.

На даний час камери використовуються єгерською службою, але в перспективі такі прилади мають бути у інспекторів. Прохання до відвідувачів природи при виявленні невідомих предметів, закріплених на деревах або встановлених в інших місцях у лісі, не чіпати їх а тим більше не пошкоджувати. Вас буде зафіксовано, а вартість камери є досить суттєвою.


О.Куликів, головний еколог
НПП "Сколівські Бескиди"

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління