Тривають осінні лісокультурні роботи

3 листопада 2015р, Новини. Прес-служба

Осінь – особлива пора для працівників лісового господарства: напружена й працелюбна. Адже ліс, він, як мала дитина завжди потребує до себе уваги і догляду. За короткий осінній проміжок часу працівникам потрібно не лише посадити нові ліси на зрубах та здійснити доповнення лісових культур, а й підготувати ґрунт під весняну посадку – а ці роботи надзвичайно трудомісткі і вимагають додаткових фінансових витрат.

В першу чергу потрібно підготувати ділянки під обробіток: повністю вивезти зрізану деревину, прибрати порубочні рештки, потім провести обробіток ґрунту – а це одне з основних завдань успішного приживлення лісових культур. Доводиться поспішати, тому що погода в цю пору року примхлива і непередбачувана, невідомо яким буде її настрій завтра.

Всі ділянки лісу, де проводились рубки не залишаться без уваги. Цьогоріч заплановано провести доповнення лісових культур на площі 80 га, а також провести обробіток ґрунту в лісовому фонді під лісові культури 2016 року на площі 70 га.

В усіх лісництвах ДП «Радехівське ЛМГ» приступили до осінніх лісокультурних робіт. Роботи тривають, в оптимальні терміни буде завершено проведення якісної підготовки грунту під весняну посадку лісових культур 2016 року. Роботи в підрозділах Радехівського лісомисливського господарства проходять за графіком та будуть завершені у заплановані терміни.

ДП "Радехівське лісомисливське

господарство"
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління