Відбулась міжнародна зустріч

6 листопада 2015р, Новини. Прес-служба


5 листопада в приміщенні Львівського ОУЛМГ відбулась презентація фірми «OSRODEK TECHNIKI LESNEJ w JAROCINE» (Республіка Польща). Це фірма, що займається виготовленням обладнання для лісогосподарського виробництва. Фірма випускає понад 60 видів різного обладнання. Серед обладнання, що випускається:

- Машини для розсадників;

- Обладнання для очистки лісосік;

- Машини для обробітку грунту;

- Обладнання для охорони лісу;

- Машини для догляду за лісовими культурами;

- Машини для проведення лісозаготівельних робіт та вивозки лісу;

- Обладнання для ремонту та будівництва лісових доріг;

- Інше обладнання. 

На зустрічі були присутні представники усіх лісогосподарських підприємств обласного управління. Відбулась жвава дискусія по обладнанню, що пропонує українським лісівникам польська фірма.

Окрім того, на зустрічі з своєю презентацією виступив директор інституту інженерної механіки, автоматизації та комп’ютерно – інтегрованих технологій Національного лісотехнічного університету України Ігор Тарасович Ребезнюк. Присутнім було продемонстровано науковий та практичний доробок інституту.

З цікавою презентацією виступив асистент кафедри цього інституту Гобела Володимир Миколайович, який представив свою розробку – автономну трелювальну установку. Особливістю її є повна автономність, можливість переобладнання на канатну трелювальну установку. Перший екземпляр такої машини придбали лісівники Буковини – ДП «Путильське ЛГ». Після проведення польових випробувань буде проведена презентація лебідки безпосередньо в роботі.


Відділ лісових ресурсів, машин та технологій

Львівського ОУЛМГ

 
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління