10 жовтня 2015 року в Держлісагентстві відбулася зустріч з представниками групи ЄС з питань підтримки України у сфері сільського господарства

16 листопада 2015р, Новини. Прес-служба

У 2015 році Міністерством аграрної політики та продовольства України за допомогою європейських експертів розроблено єдину комплексну стратегію розвитку сільського господарства та сільських територій на 2015–2020 роки, яку було підтримано Національною радою реформ на засіданні 9 листопада.

Серед інших питань Стратегія містить інформацію про шляхи удосконалення лісового господарства, реалізація яких потребує додаткових фінансових джерел.

10 жовтня відбулася зустріч Голови Держлісагентства Олександра Ковальчука та представників групи ЄС з підтримки України у сфері сільського господарства. Основною темою обговорення були можливі напрями надання допомоги ЄС, необхідної для підтримки реформування лісового господарства України.

На зустрічі було зазначено, що країни Євросоюзу визнають важливість лісів України для екологічної стабільності Європи і відкриті для діалогу щодо подальшої співпраці з огляду на удосконалення лісоуправління в Україні.

Прес-служба Держлісагентства


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління