Нацгвардійці долучилися до створення нових лісів

25 березня 2016р, Новини. Прес-служба

У ДП «Львівський лісгосп» розпочато Акцію «Майбутнє лісу у твоїх роках». З настанням сприятливих погодних умов лісівники взялися до весняної посадки лісу.

Вже другий рік поспіль Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України проводять заходи щодо озеленення та благоустрою території військової частини.

23 березня 2016 року було проведено лісовідновлення шляхом створення лісових культур, які приурочені другій річниці створення Національної гвардії України. У лісовідновних роботах прийняли участь військовослужбовці Західного територіального управління НГУ військової частини №4114, що знаходиться на вул. Стрийській 146, голова Борщовицької сільської ради, працівники апарату управління, держлісгоспу та лісництва. 

Лісничий Борщовицького лісництва Нос М.Г. коротко розповів про специфіку роботи лісової галузі, а головний лісничий ДП «Львівський лісгосп» Коваль Р.М. провів попередній інструктаж по роботі з мечем Колесова. Спільними зусиллями висадили більше 7 тисяч сіянців вільхи чорної на площі понад 1,5га.

Відділ лісового господарства Львівського ОУЛМГ



 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління