Триває щорічна акція Держлісагентства «Майбутнє лісу у твоїх руках»

4 квітня 2016р, Новини. Прес-служба

2 квітня відбувся черговий захід у рамках щорічної акції Держлісагентства «Майбутнє лісу у твоїх руках», у якому взяли участь Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Ярослав Краснопольський, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Владислава Рутицька, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України – керівник апарату Інна Гребенюк, Перший заступник Голови державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич.

Садіння лісу відбулося в Іршанському лісництві ДП «Малинське лісове господарство» Житомирського ОУЛМГ.

«За останні роки в Україні спостерігається зростання екологічної свідомості громадян, формування культури поведінки на природі та активності щодо висадки дерев і створення нових лісових насаджень», – зазначила Христина Юшкевич.

У 2016 році передбачається виконати садіння і висівання лісу на 32 тис. га, з яких 4 тис. га – нові ліси. Станом на 01.04.2016 висаджено 20 тис. 783 га лісових культур, у тому числі 1 264 га нових лісів.

«Було засаджено 1,2 га лісу. Схема посадки – 5 рядків сосни та 3 рядки берези», – підсумував начальник Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Андрій Курінський.

Усі учасники акції працювали з натхненням, бо створювали ліс майбутнього. Є прекрасна японська приказка: «Дерева висаджують пращури, а їх тінню користуються нащадки!»


Прес-служба Держлісагентства 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління