Прес-тур до Фастівського лісгоспу

11 грудня 2015р, Новини. Прес-служба


Головні завдання лісівників на передодні новорічних і різдвяних свят – забезпечити всіх бажаючих новорічними ялинками та вберегти хвойні насадження від браконьєрів. Щоб ознайомити з особливостями цьогорічної ялинкової кампанії та заходами, які проводяться для запобігання проявам браконьєрства, представників центральних засобів масової інформації запросили на прес-тур до ДП «Фастівське лісове господарство». Медійники відвідали Дорогінське лісництво.

Головний лісничий Фастівського лісгоспу Заслужений лісовод України Леонід Прокопюк та працівники Дорогінського лісництва продемонстрували плантацію новорічних ялинок, створену 5 років тому в лісництві. Журналістам розповіли про заходи, які проводяться для запобігання та уникнення незаконного вирубування хвойних насаджень. Крім того, представники ЗМІ ознайомились з роботою учнівського лісництва, побували в розсаднику декоративних культур та на майданчику, де реалізують хвойні дерев різних порід в контейнерах.

Позитивне враження на журналістів справила інформація про те, що заготівля ялинок в передноворічний період планується заздалегідь і відбувається на спеціальних плантаціях або у ході виконання лісогосподарських заходів з догляду за лісовими насадженнями, а також те, що підтвердженням легальності заготівлі новорічної ялинки та правомірності її реалізації є наявність уніфікованого засобу маркування.

Прес-служба Держлісагентства
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління