Причепурили шкільне подвір’я

18 грудня 2015р, Новини. Прес-служба

14 грудня 2015 року на території Стрільбицької ЗСШ І-ІІІ ступенів дирекцією школи спільно з працівниками ДП «Старосамбірське лісомисливське господарство» організовано та проведено екологічну акцію з озеленення території школи. В акції прийняли участь учні 11 класу разом із директором Стрільбицької школи п.Янів М.С.

Благоустрій та озеленення пришкільних територій не лише забезпечує сприятливі та безпечні умови для проведення спортивних занять, ігор та дозвілля, а й створює привабливий, з естетичної точки зору, вигляд шкільного подвір’я. Гарно оформлене, оточене зеленню і доглянуте шкільне подвір’я виховує у дітей почуття прекрасного, любов до природи і рідного краю, а також покращує настрій, піднімає життєвий тонус, позитивно впливає на здоров’я як дітей, так і дорослих.

Упорядкування шкільної території сприяє повноцінному відпочинку учнів під час перерв, навчає дбайливо ставитись до зелених насаджень, привчає охайності та порядку. Саме тому діти як і вчителі школи намагаються зробити свою школу привабливою та впорядкованою.

Під час даного природничого заходу працівниками школи спільно з учнями було висаджено 40 саджанців декоративних рослин, які безкоштовно були надані із розсадника Міженецького лісництва.

Васурчак Р.І.

Провідний інженер по лісовідновленню

ДП "Старосамбірське ЛМГ"

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління