Регіональний форум

4 січня 2016р, Новини. Прес-служба

23 грудня 2015 року відбувся регіональний форум «Кластеру деревообробки та меблевого виробництва 2015» (Форум «Кластеру ДОМВ 2015»).

Мета Форуму – сформувати майданчик для зустрічі активних учасників лісового сектору, обговорити стратегічні зміни в галузі (стан та плани), презентувати ініціативи в секторі: Рада лісового сектору, проект «Зменшення рівня корупції в лісовому секторі Львівської області», Мапа лісового сектору України (www.lisprom.in.ua), які спрямовані на посилення співпраці наукових установ, бізнесу, влади, організацій інноваційного розвитку та громадськості для підвищення ефективності використання деревини як ресурсу.

Учасники: представники органів державної влади, бізнесу, навчальних закладів, організацій підтримки бізнесу, українських та міжнародних громадських організацій, ЗМІ, громадські активісти, волонтери.

Кластер ДОМВ (www.domv.lviv.ua) – це об’єднання підприємств, які працюють з деревиною у Західній Україні, - деревообробних меблевих тощо. Адмініструє Кластер PPV Knovledge Networks – агенція економічного розвитку.

PPV Knovledge Networks (www.ppv.net.ua) (ППВ Мережі Знань) – це агенція економічного розвитку, метою якої є створення та розвиток бізнес екосистем у суспільстві.

Компанія базує свою роботу на інноваціях, незалежності, співпраці, прозорості та відповідальності. PPV Knovledge Networks заснована 2008 року, є лідером українського ринку професійних послуг у сфері регіонального та місцевого економічного розвитку. Компанія здійснює планування, розробку, координацію та підтримку міжсекторних проектів.

На форумі виступили: Володимир Воробей, директор Кластеру ДОМВ; Орест Кійко, професор, Національний лісотехнічний університет України; Анатолій Дейнека, начальник Львівського ОУЛМГ; Руслан Ющишин, президент Асоціації професійних деревообробників України, директор ПП «Ющишин»; Наталія Савка, начальник відділу промислової політики Департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА; Ірина Головчак, спеціалізована школа дизайну CREATIVE; Володимир Попович, координатор проектів Кластера ДОМВ, керівник проекту «Зменшення рівня корупції у лісовому секторі Львівської області»; Юрій Громяк, заступник начальника-головний інженер Львівського ОУЛМГ.

Начальник Львівського ОУЛМГ Дейнека А. М. презентував ініціативи обласного управління щодо механізмів громадського контролю в державних лісогосподарських підприємствах та розказав про створення дорадчого органу при Львівській ОДА «Рада лісового сектору». Було пропоновано громадськості основні функції Ради та пропозиції по складу.

Заступник начальника управління Громяк Ю.О. розказав про пророблену роботу щодо створення балансу деревини на території Львівської області. У балансі були враховані усі основні постійні лісокористувачі як постачальники лісосировини та деревообробні підприємства як основні споживачі лісопродукції. По Львівській області на основі балансу деревини можна попередньо визначати прерогативні напрямки розвитку деревообробного сектору економіки області.

В кінці форуму було визначено, що перше засідання Ради лісового сектору повинно відбутись у першому кварталі 2016 року після публічного обговорення Положення про Раду та учасників Ради лісового сектору.

Відділ лісових ресурсів, машин
та технологій Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління