Лісокради не сплять навіть напередодні свят

11 січня 2016р, Новини. Прес-служба

В ході проведення рейду 05.01.2016 року рейдовою бригадою в складі лісничого Свірзького лісництва ДП «Бібрський лісгосп» Матяшовського М. В., помічника лісничого Свірзького лісництва Михаліни Р. Л., мисливствознавця ДП «Бібрський лісгосп» Гузара Р. В. в кварталах 8 – 9 Свірзького лісництва було виявлено свіжі сліди автомобіля. При огляді насаджень виявлено 8 свіжозрізаних дерев дуба, граба та ясена. Проведеним оперативним розслідуванням виявлено, що сліди автомобіля з місця незаконної рубки ведуть до житлового будинку громадянина М. в с. Серники.

Працівники лісової охорони зайшли на подвір’я цього громадянина та побачили білий мікроавтобус, з якого вивантажувалась деревина. Про даний факт було повідомлено працівників поліції.

Громадянин М., який спочатку підтвердив факт вчинення лісопорушення, змінив поведінку – закрив браму на подвір’я та не допустив до обміру деревини працівника поліції та працівників лісової охорони.

Працівниками лісової охорони проведено обмір пнів зрізаних дерев, складено акт огляду місця вчинення правопорушення лісового законодавства. Матеріали по даному факту направлені на розслідування в поліцію Перемишлянського району.

ДП «Бібрський лісгосп» буде вдячний громадськості за сприяння в розслідуванні даного факту незаконної вирубки лісу та притягнення до відповідальності винних осіб.

Головний лісничий
ДП «Бібрський лісгосп»

М. І. Пилипів
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління