Підведення підсумків роботи ДП "Самбірське лісове господарство" за 2015 рік

22 січня 2016р, Новини. Прес-служба

У ДП «Самбірський лісгосп» відбулась розширена нарада по підсумках роботи підприємства за минулий 2015 рік. У нараді взяли участь головні спеціалісти, лісничі, апарат підприємства. Директор підприємства І.І. Ярема велику увагу приділив основним показникам фінансово-господарського стану підприємства.

Так обсяг реалізації продукції у 2015 році досяг 33,7 млн. грн., тобто збільшився на 130 відсотків проти відповідного періоду минулого року.

Зросла в порівнянні з минулим роком ціна знеособленого кубометра реалізованої деревини на 207 грн., або 41 відсоток і становить 704 грн. Середньомісячна заробітна плата на підприємстві становить 4828 грн, що в порівнянні з періодом минулого року збільшилась на 14,5 ℅. Прострочена заборгованість із виплати заробітної плати відсутня.

За підсумками роботи за 2015 рік ДП «Самбірський лісгосп» проведено рубки догляду за лісом на площі 324 га, при цьому заготовлено 7,2 тис кбм деревини. Фактичні щорічні обсяги рубок формування і оздоровлення лісів в середньому становлять за площею 889 га та запасом ліквідної деревини – 12,2тис.кбм.

На нараді було також розглянуто і ряд інших питань, таких як висвітлення діяльності підприємства у засобах масової інформації, а це насамперед місцеві, районні газети, веб-сайт підприємства. Директор лісгоспу наголосив на подальшу співпрацю з громадськістю, головами сільських і міських рад, обговорення з ними основних питань і проблем, що стосується лісової галузі і підприємства зокрема, охорони навколишнього середовища, основні шляхи взаємодії і підтримки. Відповідно до розпорядження Львівського ОУЛМГ «Щодо механізмів громадського контролю у лісогосподарських підприємствах Львівської області» з початку року на сайті підприємства буде постійно оприлюднюватись інформація про плани проведення всіх рубок і видані на них лісорубні квитки, плани весняних лісовідновлювальних робіт, дані про лісопорушення лісового господарства, які виявлені державною лісовою охороною підприємства тощо, згідно з яких будь-яка громадська організація чи ЗМІ можуть ознайомитися з даною інформацією.

З 4 січня 2016 року на підприємстві, згідно наказу 1-ОСН було впровадженно Систему управління охороною праці та ризиками (СУОПР), згідно якої директор підприємства бере на себе зобов’язання щодо формування політики у сфері охорони праці, забезпечення необхідних ресурсів, як фінансових так і технологічних для розроблення, запровадження та підтримання функціонування СУОПР на підприємстві.

По завершенню наради виступили головні спеціалісти ДП «Самбірський лісгосп», які по своїй спеціалізації підвели основні підсумки своєї роботи, та наголосили на основні завдання на наступний 2016 рік. Зокрема наголошувалося на питання ведення лісового господарства, нові зміни в законодавстві, впровадження нових технологій, з метою введення переробки деревини, закупівля нових деревообробних рам, функціонування електронного обліку деревини та програми 1-С бухгалтерія, приведення всіх виробничих об’єктів до належного стану, проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи серед населення про збереження лісових масивів, проведення рейдів лісовою службою. Окрім цього, як зазначив директор закупівлі всіх товарів і послуг будуть проводитися через електронну систему «APS-тендер».

Директор І.І. Ярема побажав усім присутнім здоров’я, натхнення, ще більшого завзяття до праці у нелегкий прийдешній 2016 рік і насамперед миру в Україні.

ДП «Самбірський ЛГ»
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління