Проведено навчання з питань охорони праці

26 січня 2016р, Новини. Прес-служба

У ДП «Боринське лісове господарство» відбулося навчання інженерно-технічних працівників з питань охорони праці.

Основою цього навчання стало впровадження та функціонування на підприємстві нової Системи управління охороною праці та ризиками на підприємстві, яку розроблено на основі національного стандарту ДСТУ OHSAS 18001:2010.

Сьогодні найбільш актуальними є вміння правильно оцінювати ризики та керувати ними. Таким чином забезпечуються на робочих місцях здорові та безпечні умови праці. Здатність запобігти та швидко реагувати на порушення, досконале знання справи, обізнаність під час виконання робіт (а особливо робіт підвищеної небезпеки) та прийняття правильних рішень, спрямованих на запобігання травматизму, можливе лише за умов чіткого та правильного виконання всіх функцій управління. Тому на першому місці є якість та безперервність навчання всіх працівників, особливо відповідальних за охорону праці.

Крім того, на нараді було обговорено стан охорони лісу від лісопорушень, а також підготовка до пожежонебезпечного періоду. Головний лісничий звернув увагу на необхідність дотримання вимог сертифікації в роботі.


Прес-служба
ДП "Боринське ЛГ"

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління