Про хід Акції «МАЙБУТНЄ ЛІСУ У ТВОЇХ РУКАХ» на Дрогобиччині

7 квітня 2016р, Новини. Прес-служба

Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» цього року набрала неабияких масштабів, до неї приєднуються все нові і нові учасники. На екваторі проведення заходів до садіння лісових культур долучилась влада Дрогобицького району та громадські активісти.

Акцію «Майбутнє лісу у твоїх руках» підтримала влада Дрогобицького району. У садінні лісових культур, яке проходило 6 квітня в кварталі 30 виділ 11 Лішнянського лісництва взяли участь представники Дрогобицької РДА - голова Дрогобицької РДА М.Лісогор, заступник голови Дрогобицької РДА В.Шутко, начальник управління агропромислового розвитку З.Кебза, Дрогобицької районної ради - заступник голови Дрогобицької районної ради В.Стецівка, депутати, а також головний лікар Дрогобицького районного медичного об’єднання В.Паламарчук, сільський голова села Медвежа С.Коваль, сільський голова села Унятичі, ветеран лісового господарства, в минулому лісничий Лішнянського лісництва – М.В.Матолінець, представники відділу культури Дрогобицької РДА, керівники Дрогобицького лісгоспу, громадські активісти.

Головний лісничий ДП «Дрогобицький лісгосп» Кінаш В.В. провів короткий інструктаж, довів до відома присутніх як і на яку глибину потрібно садити сіянці і посадовці спільно із лісівниками активно приступили до роботи. За короткий час ділянка площею 1,4 гектари була заліснена. Учасники Акції висадили понад дві тисячі сіянців дуба звичайного.

По закінченні директор ДП «Дрогобицький лісгосп» В.М.Матяшовський та лісничий Лішнянського лісництва Р.І.Паленичак подякували учасникам Акції за плідну працю, та запросили приєднуватись до подібних міроприємств.

ГО «Самооборона. Гідність нації» садила ліс в Воля-Якубівському лісництві. У рамках Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» до садіння лісу приєдналась ГО «Самооборона. Гідність нації» на чолі з полковником у відставці Очеретнюком В.М. 

Акція проходила у кварталі 64 виділ 19 на площі три гектари Воля-Якубівського лісництва. Учасники Акції на власному досвіді пересвідчились якою важкою та клопіткою працею є вирощування лісу. Не пройшло і чотирьох годин як учасники заліснили всю площу висадивши понад десять тисяч саджанців дуба звичайного та дві з половиною тисячі ялиці білої.

 

До Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» приєдналась ГРОМАДСЬКО-ПАТРІОТИЧНА ОРГАНІЗАЦІЯ «ПРАВИЙ СЕКТОР». Захід відбувся в кварталі 68 виділ 5.1 Раневицького лісництва. Активісти Правого сектору спільно із лісівниками Раневицького лісництва заліснили ділянку площею 1.9 га висадивши понад шість тисяч саджанців дуба звичайного та дві тисячі клена-явора.

Учасники Акції залишились дуже задоволеними плодами своєї праці, та проявили бажання в майбутньому приєднуватись до інших лісівничих заходів.


ДП «Дрогобицький лісгосп»


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління