НАВЧАННЯ З ОХОРОНИ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВІ

17 лютого 2016р, Новини. Прес-служба

15 лютого 2016 року, у свято Стрітення Господнього, відбулося навчання і перевірка знань з питань охорони праці посадових осіб ДП «Бібрське лісове господарство» (всього 40 осіб – керівники структурних підрозділів, помічники лісничих і майстри лісу).

У вступному слові директор підприємства Борщ В.Б. подякував присутнім за плідну роботу без травматизму у 2015 році. Він закликав працівників адекватно реагувати на виклики сьогодення, які стоять перед лісогосподарською галуззю, підвищувати свій кваліфікаційний рівень та дотримуватися вимог безпеки праці на виробництві. Керівник підприємства подякував працівникам лісгоспу, які воювали на сході країни та зводили фортифікаційні споруди у Донецькій та Луганській областях, за значний вклад у підтримання обороноздатності країни.

Запрошений на навчання головний спеціаліст відділу лісових ресурсів, машин та технологій Львівського ОУЛМГ В.Степанишин поінформував присутніх про випадки виробничого травматизму у 2015 році на підприємствах галузі, їх обставини, основні причини та наслідки. Було відмічено, що впродовж 2015 року на підприємствах управління не було допущено жодного нещасного випадку з летальним наслідком, пов’язаного з виробництвом. В.Степанишин нагадав присутнім основні вимоги Системи управління охороною праці та ризиками, які розроблено і впроваджено на підприємствах обласного управління. Основний акцент було зроблено на основних виробничих ризиках для працівників лісового господарства, розслідуванні інцидентів, виявлення небезпек, оцінювання й усунення неприйнятних ризиків на робочих місцях, профілактиці виробничого травматизму.

Головний лісничий ДП «Бібрське лісове господарство» Пилипів М.І. звернув увагу на дотримання вимог пожежної безпеки в лісі, боротьбі з браконьєрством і лісопорушниками, підтримання належної культури виробництва.

Працівники підприємства мали можливість задати свої запитання комісії з перевірки знань та отримати фахові відповіді.

Після цього, було проведено перевірку знань працівників ДП «Бібрське лісове господарство» з питань охорони праці щодо знання нормативно-правових актів з охорони праці, додержання яких входить до їхніх функціональних обов’язків. Усний іспит засвідчив обізнаність і підготовку працівників підприємства, що є передумовою належної організації виробничого процесу, ефективності функціонування на підприємстві системи управління охороною праці та ризиками.

Відділ лісових ресурсів, машин та
технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління