Навчальний збір керівного складу цивільного захисту Львівської області

9 лютого 2016р, Новини. Прес-служба

5 лютого 2016 року у Львові на державному підприємстві «Арена Львів» відбувся навчальний збір керівного складу цивільного захисту Львівської області з підведенням підсумків роботи Львівської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту за 2015 рік з проведенням показових навчань з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Навчання відбулися під керівництвом голови Львівської обласної державної адміністрації – керівника Львівської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Олега Синютки. До участі у навчаннях залучали керівний склад Департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА, начальники управлінь (відділів, секторів з питань НС), голів райдержадміністрацій, міських голів міст обласного значення, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС України у Львівській області.

Під час проведення комплексних показових навчань відбулася демонстрація зразків техніки та засобів механізації, елементів пункту управління та життєзабезпечення у польових умовах. Зокрема під час проведення навчань виконувались такі вправи: проведення аварійно-рятувальної роботи за наслідками умовної ДТП, гасіння умовної пожежі, рятування людей на висотах, розгортання та робота сортувального майданчика для потерпілих на догоспітальному етапі.

По завершенню навчань відбулося підведення підсумків за результатами навчального збору та визначення завдань на 2016 рік.


Головний спеціаліст відділу

лісового господарства

Львівського ОУЛМГ


Кисіль М. С.

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління