Супутниковий моніторинг транспорту

10 лютого 2016р, Новини. Прес-служба

Рішенням колегії Львівської обласної державної адміністрації від 24.11.2015р., державним підприємствам Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства було доручено забезпечити лісовозний транспорт GPS навігаторами.

На виконання даного доручення, в 2015 році державними лісогосподарськими підприємствами Львівського ОУЛМГ закуплено та встановлено 64 GPS навігатори. Починаючи з грудня 2015р. робота лісовозного транспорту під постійним контролем підприємств області та відділу лісових ресурсів машин та технологій облуправління. В онлайн режимі відслідковується робота кожного автомобіля. Це дає можливість контролювати відхилення від запланованих маршрутів, а також виявляти несанкціонований злив пального. Перші результати ефективності впровадження навігаторів вже є. Це в першу чергу зменшення витрати пального, зміцнення дисципліни водіїв, значне зменшення часу простоїв під навантаженням та розвантаженням лісопродукції.

До речі, раніше 28 GPS навігаторів було встановлено на пожежні та лісопатрульні автомобілі, які здійснюють охорону та захист лісових масивів області.

Начальник відділу лісових ресурсів
машин та технологій Львівського ОУЛМГ

І.Коновалець

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління