В наймальовничішому куточку Карпат відбулась зустріч пасічників

9 жовтня 2013р, Новини. Прес-служба

8 жовтня 2013 року представники ДП «Турківське лісове господарство» - головний лісничий Леськів М.М. та районний мисливствознавець Хацьор І.І. відвідали вуликолікувальний комплекс Василя Демківа «Плай довголіття» у с. Ластівка Турківського району.

Участь у заході взяли голова Турківської районної ради Дребот В.К., начальник районного відділу землевпорядкування Йосипович М.І., головний архітектор Турківського району Юдицький П.Л. та головний редактор районного часопису «Бойківщина» Васильків В.В.

Цього дня зібралися пасічники Дрогобицього, Самбірського та Турківського районів Львівщини. Були присутні і представники іноземної делегації, в складі таких країн як Америка, Бельгія, Великобританія, Литва та інші.

Як відомо, продукти бджільництва використовують здавна, як в народній, так і традиційній медицині для лікування різних недуг. Пасічники називають медопродукти еліксиром життя та рекомендують споживати їх як їжу, і як ліки. Отож, для відвідувачів були представлені зразки весняного медозбору, різні сорти меду, напої та настоянки з меду, а також різноманітні українські сувеніри.

Під час зустрічі пасічники показали власну продукцію бджільництва, поспілкувались та обмінялись набутим досвідом зі своїми колегами.

Варто зазначити, що протягом 29 вересня - 04 жовтня 2013 року в м. Києві. проходив XXXXIII Міжнародний Бджільницький Конгресс Апімондії, який зібрав близько 135 пасічників з різних країн світу.

Вуликолікувальний комплекс «Плай довголіття» Василя Демківа, який розташовано в наймальовничішому куточку Карпат у с. Ластівка Турківського району, включено до програми Всесвітнього Конгрессу Пасічників та в маршрут Львів-Закарпаття.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

  


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління