Тривають обговорення лісогосподарських заходів на 2016 рік з місцевими громадами області

4 березня 2016р, Новини. Прес-служба

На виконання рішення Львівської обласної ради від 16 лютого 2016 року №77 «Про запровадження механізмів громадського контролю за використанням та відтворенням лісових ресурсів області» в усіх лісогосподарських підприємствах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства проходять зустрічі з представниками місцевої влади та безпосередньо з громадами сіл.

Основною метою даного напрямку роботи є доведення до місцевого населення планів лісогосподарських робіт, які будуть проводитись у 2016 році в лісових масивах області. Також обговоренням підлягають і інші виробничо-господарські заходи, які турбують жителів районів, зокрема плани лісовідновних робіт.

Протягом грудня 2015р. та з початку цього року працівниками державних лісових господарств проведено обговорення з місцевими громадами запланованих на 2016 рік рубок головного користування та рубок формування і оздоровлення лісів на площі 10,2 тис.га.

Продовження громадських слухань з питань обговорення планів лісогосподарських робіт заплановано і у другому кварталі 2016р.


Відділ лісового господарства
Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління