Результати аукціонних торгів

9 березня 2016р, Новини. Прес-служба

29 березня 2016 року на Товарній Біржі «Львівська Універсальна» відбулись загальні аукціонні торги лісоматеріалами заготівлі другого кварталу поточного року. Державними лісогосподарськими підприємствами Львівського ОУЛМГ на торги було виставлено 50 тис.м3 лісоматеріалів необроблених. У торгах прийняло участь 154 учасники – переробників деревини.

Торги для лісогосподарських підприємств пройшли успішно. Як і в попередні рази, найбільшим попитом на ринку користується пиловник дубовий. За цей сортимент відбувались і найбільші «баталії». По більшості лотах проходили жваві торги з підняттям цін. Оскільки на початку торгів аукціонним комітетом було оголошено про відміну будь-яких обмежень в рості цін на продукцію, по деяких лотах ціни зростали у два рази. Але, по більшості лотах на дубову лісопродукцію ціни зросли в середньому на 30-40%.

Досить великим попитом на ринку продовжує користуватись пиловник буковий, який було продано повністю; пиловник ялиновий та уся фанерна сировина.

На жаль про пиловник ялицевий цього сказати не можна. Цей сортимент був реалізований на 65%. Це створює проблеми для наших підприємств, які мають його у своїй сортиментній структурі.

Слід відмітити, що високим попитом на внутрішньому ринку користуються і такі сортименти, які до цього не мали збуту: пиловники ясена, клена, граба, липи. Такий попит стимулює лісогосподарські підприємства ретельно проводити раціональну заготівлю деревини, з тим, щоб максимально поставити на ринок необхідну сировину.

3 березня 2016 року на Товарній Біржі «Київська агропромислова біржа» відбулись спеціалізовані аукціонні торги лісопродукцією заготівлі другого кварталу. Нашими підприємствами було виставлено понад 34 тис. м3 деревини для великих деревообробних підприємств.

Торги відбулись у звичній спокійній обстановці. Вся продукція, що була придбана, реалізована за стартовими цінами. Повністю було реалізовано фанерну сировину для лущення. Зовсім не було реалізовано балансів листяних, частково не реалізовано технологічну сировину твердолистяних порід та дрова листяні.

Уся деревина, що була не реалізована на загальних аукціонних торгах та на спеціалізованих торгах буде виставлена на додаткові аукціонні загальні торги.

Графік додаткових торгів виставлено на сайті ТБ «Львівська Універсальна». Запрошуємо бажаючих придбати сировину для власної переробки прийняти участь у додаткових торгах.

Повний аналіз за результатами торгів буде виставлено додатково, після надходження інформації з бірж. Слідкуйте за нашими новинами.

Відділ лісових ресурсів,
машин та технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління