На Львівщині відбулись змагання спеціалістів з електронного обліку деревини

11 жовтня 2013р, Новини. Прес-служба

10 жовтня 2013 року в ДП "Буське лісове господарство" на базі лісопромислового комплексу смт. Красне відбувся обласний конкурс-змагання спеціалістів з електронного обліку деревини.

Відкриваючи змагання, заступник начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Гром’як Ю.О. оголосив порядок проведення конкурсу та побажав учасникам успішно продемонструвати свою майстерність та професійність у роботі системи електронного обліку деревини на всіх етапах конкурсних змагань.

Змагання проводились в чотири етапи:

1 етап - приймання деревини на лісосіці;
2 етап - вивезення (переміщення) деревини;
3 етап - приймання деревини на складі;
4 етап - реалізація лісопродукції.

Участь у обласних змаганнях взяли представники від 13 - ти лісогосподарських підприємств Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства. Змагання учасників проходили в атмосфері доброго настрою, взаємодопомоги та обміну досвідом, адже подібний конкурс на Львівщині відбувався уперше.

За підсумками першого етапу змагань кращими стали спеціалісти ДП "Бродівське лісове господарство" з результатом 12хв55с. На другому, третьому та четвертому етапах - кращі результати показали спеціалісти Рава - Руського, Золочівського та Радехівського лісгоспів.

За результатами усіх етапів конкурсу перемогу здобув Кожушко В.Б. - майстер лісу ДП «Рава - Руський лісгосп», друге місце виборов Твердохліб К.І. - майстер лісу ДП «Радехівський лісгосп», третє місце – у Свірднюка Я.П., помічника лісничого ДП «Золочівський лісгосп».

Переможець обласних змагань майстер лісу ДП «Рава-Руське лісове господарство» Василь Кожушко представлятиме Львівщину на галузевому конкурсі-змагання спеціалістів з електронного обліку деревини, фінальна частина якого відбудеться незабаром - 18 жовтня 2013 року на базі Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

    
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління