Проведено круглий стіл

16 березня 2016р, Новини. Прес-служба


11 березня, в приміщенні ДП «Боринське лісове господарство» відбувся круглий стіл за участю керівництва нашого підприємства, голови Турківської районної ради, сільських голів та представників ЗМІ. Протягом січня-лютого було проведено зустрічі з громадськістю безпосередньо на місцях. Однак, щоб не виникало проблемних ситуацій між лісівниками та жителями сіл, причиною чого є погана поінформованість останніх, виникла потреба в спільній зустрічі, метою якої є поінформувати громадськість про стан ведення лісового господарства та зібрати думки громад з приводу майбутнього планування розвитку лісового господарства.

Були обговорені питання щодо об’ємів заготівлі деревини, сплата попенної плати сільським радам, залучення місцевих жителів до процесів створення лісових культур та догляду за ними.

Найгостріше обговорювалося питання використання доріг сільських громад при транспортуванні деревини, адже дороги зазнають руйнації. Директор підприємства доповів про те, що є розпорядження, згідно якого заборонено рух лісовозного транспорту до 2 травня 2016 року.

Учасники зустрічі обговорили нагальні питання лісогосподарювання, зробили спробу вишукати шляхи розв’язання існуючих проблем і попередити можливе в майбутньому виникнення суперечок і конфліктів.

Прес-служба
ДП "Боринський лісгосп"

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління