НОВА ТЕХНІКА - НОВІ НАДІЇ

22 березня 2016р, Новини. Прес-служба

У день народження Тараса Шевченка в транспортному цеху ДП «Дрогобицький лісгосп» відбулось освячення чотирьох нових тракторів та національного прапора. Отець Ярослав, який здійснював чин освячення, не шкодував святої води, щоб окропити нею як працівників лісгоспу так і запрошених посадовців.

Серед високопоставлених гостей були міський голова міста Борислава Ігор Яворський, заступник голови райради Володимир Стецівка, перший заступник голови Дрогобицької РДА Володимир Шутко, екс-заступник міського голови м.Дрогобича Петро Суда та депутат Львівської обласної ради Михайло Задорожний. В своїх промовах посадовці не шкодували теплих слів на адресу підприємства, зокрема наголосили, що ДП «Дрогобицьке лісове господарство» чи неєдине державне підприємство в регіоні яке працює, розвивається та вчасно поповнює Державну казну.

Нову техніку отримали Доброгостівське, Трускавецьке, Попелівське та Нагуєвицьке лісництва. В планах лісгоспу на 2016 рік є технічне переоснащення підприємства, зокрема придбання нових тракторів, вантажних автомобілів та дорожньо-ремонтної техніки.

Адміністрація
ДП «Дрогобицький лісгосп»
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління