На Львівщині відкрився черговий «Лісовичок»

15 жовтня 2013р, Новини. Прес-служба

14 жовтня 2013 року на трасі Грушів-Львів, поблизу контори Немирівського лісництва ДП «Рава-Руське лісове господарство», відбулось урочисте відкриття спеціалізованого магазину «Лісовичок».

Магазин відкрився за адресою: смт. Немирів, вул. Ів. Франка, 20. Він став 5-м магазином у мережі «Лісовичків» на Львівщині, подібні торгівельні павільйони уже працюють в Бродівському, Жовківському, Сколівському та Самбірському районах області.

У відкритті «Лісовичка» взяли участь заступник начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Гром’як Ю.О., голова Яворівської державної адміністрації Романюк М.С., голова Яворівської районної ради Карпа І.П., голова Немирівської селищної ради Бесага М.І. та директор ДП «Рава-Руське лісове господарство» Савченко А.А.

Розпочалося дійство, яке припало на свято Покрови Пресвятої Богородиці, як і годиться, з освячення торгівельного павільйону та благословення, яке провів священик української православної церкви Київського патріархату отець Любомир.

Після освячення павільйону заступник начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Гром’як Ю.О., директор ДП "Рава-Руське лісове господасртво" Савченко А.А. і представники місцевих органів влади перерізали символічну стрічку перед входом у новий магазин.

Приєднались до свята і учні Немирівського шкільного лісництва Яворівського району, які заспівали пісні та привітали мешканців і гостей смт. Немирів із відкриттям торгівельного павільйону «Лісовичок».

 

В спеціалізованому магазині «Лісовичок» можна придбати:

- Консервовану продукцію: сік березовий з цукром; ягоди в асортименті - чорниця, брусниця, журавлина, малина, смородина, горобина чорноплідна подрібнені з цукром; мед натуральний; мариновані гриби білі, маслята, опеньки, моховики та консервовані томати.

- Миргородські сувеніри: вази, шкатулки, туристичні та кухонні набори тощо.

Для озеленення реалізовується різновіковий декоративний посадковий матеріал: самшит вічнозелений, барбарис Тунберга, туя західна, ялина європейська, ялівець козацький, бересклет, кипарисовик Лавсона та інші.

 

Для відпочинку є в наявності - палатки, спальні мішки, гамак, мангал, посуд з нержавіючої сталі, починаючи з казанків, чавунних сковорідок, нержавіючих мисок, тарілок, вилок та ложок, лотків для продуктів, шатківничок та ножів. В продажі є одноразовий паперовий посуд з логотипом «Лісовичка». А також, дрова колені, вугілля для мангалів та розпалювачі для них.

У «Лісовичку» представлено - термоси для чаїв та для страв, запарні чайнички для трав’яних Карпатських чаїв, решітки для стейків, шомпори для шашликів.

Для відпочинку з дітьми в продажу є м’ячі, бадмінтон, канцтовари, солодощі та морозиво.

Для відпочинку в сауні можна придбати: віники банні березові, дубові, евкаліптові, тапочки та рушники.

Для будівництва на продаж виставлено готову продукцію переробки: бруси будівельні, рейки, пиломатеріали, заготовки та шпали.

В майбутньому планується поповнення асортименту товару, зокрема придбати для подальшої реалізації «Все для полювання та риболовлі».

Отож, ласкаво просимо завітати у «Лісовичок»!

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

 

 

 


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління