Завершене планування лісогосподарської діяльності на 2016 рік

1 квітня 2016р, Новини. Прес-служба

Основна мета діяльності державних лісогосподарських підприємств Львівщини - ведення лісового та мисливського господарства, використання лісових та недеревних ресурсів, збереження лісів, охорона їх від пожеж, захист від шкідників і хвороб, посилення водоохоронних, санітарно-гігієнічних та інших корисних властивостей лісів. Для виконання цих завдань підприємства щороку розробляють виробничо-фінансові плани, в яких запланована уся їхня лісогосподарська діяльність, як в натуральних, так і в грошових показниках.

 

На 2016 рік витрати на ведення лісогосподарської діяльності підприємств Львівського ОУЛМГ заплановано в сумі 501,6 млн. грн., в тому числі на ведення лісового господарства – 178,9 млн. грн., на збереження природно - заповідного фонду - 16,5 млн. грн., на відновлення лісів на землях, наданих у постійне користування 14,9 млн. грн.

Слід відмітити, що вперше за роки незалежності України, на ведення лісового та мисливського господарства, охорону і захист лісів, фінансування з державного бюджету не передбачене. Усі заплановані роботи будуть виконуватися за рахунок власних коштів підприємств управління.

 

У 2016 році 9,5 млн. грн. коштів державного бюджету передбачено лише на збереження природно - заповідного фонду та функціонування Національного природного парку «Сколівські Бескиди».

Однак, незважаючи на відсутність державної підтримки галузі, у поточному році державні лісогосподарські підприємства Львівського ОУЛМГ в повному обсязі забезпечать виконання усіх запланованих лісогосподарських заходів.

Відділ економіки та фінансів

Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління