Залучення представників влади до весняних посадок лісових культур

5 квітня 2016р, Новини. Прес-служба

Основною метою, яка ставиться перед лісівниками підприємства є не тільки посадка молодих саджанців навесні, а насамперед привернення громадськості, залучення представників влади, районних рад до проблем лісовідновлення, охорони і захисту лісу, дотримання чистоти в лісових насадженнях, довкіллі.

Щоб привернути увагу громадськості до такого надзвичайно важливого та відповідального процесу, як посадка лісів, навесні вже не один рік поспіль в рамках Акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» залучаються представники влади.

Вчора, 04 квітня за ініціативи директора ДП «Самбірський лісгосп» Яреми Ігоря Івановича відбулась акція в Самбірському районі на території Рудківського лісництва. Участь в посадці молодих культур взяли представники району: Голова Самбірської РДА Фрей Микола Михайлович, Голова районної ради Кімак Віталій Володимирович, депутати районної ради Василенко Юрій Юрійович, Червична Надія Михайлівна, начальник Самбірського центру зайнятості Тимців Іван Михайлович, журналісти газети «Високий замок Самбірщина».

В кварталі 13 виділі 45 разом з представниками лісгоспу, лісівниками Рудківського лісництва представники влади долучилися до посадок лісових культур. На площі 2,0 га було посаджено 10 тисяч штук дуба звичайного, саджанці якого вирощують неподалік, в Рудківському лісорозсаднику. 

 

Крім посадки учасники Акції відвідали Рудківський Дендрологічний парк, шкільне лісництво, яке діє при лісництві, мали можливість оглянути Рудківський лісорозсадник, де вирощують саджанці не лише для власних потреб, але і кожний бажаючий має можливість придбати собі посадматеріал.

Директор підприємства Ярема Ігор Іванович докладно розповів присутнім про наше підприємство, про його основні цілі, технологію вирощування і садіння молодих саджанців, основні заходи які проводяться, щоб зберегти наші ліси і запропонував долучатися і до інших заходів, які відбуваються навесні, а це не тільки посадка лісових культур, але і акції озеленення та покращення благоустрою прилеглих територій.

Працівники лісгоспу закликають громадськість не триматися осторонь і приймати активну участь у весняних заходах.

ДП «Самбірський лісгосп»
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління