Посади дерево з думкою про мир!

11 квітня 2016р, Новини. Прес-служба

У суботу, 9 квітня лісівники Львівщини та громадськість долучились до заходів Всесвітньої ініціативи "Дерева миру".

Як відомо, акція об'єднала 50 країн світу, жителі яких в один день виходять на вулиці своїх міст, аби висадити дерева.

Зокрема, на Перемишлянщині у Акції «Дерево Миру» прийняли участь працівники Романівського лісництва ДП «Бібрський лісгосп», які разом з учнями Романівської школи висадили алею туї західної біля школи в с.Романів. 

Працівниками контори підприємства у рамках заходу в дендрарії лісгоспу висаджено дерево Гінкго дволопатевого та метасеквойї.

У місті Комарно на площі І.Франка учні Комарнівської ЗСШ разом з працівниками Комарнівського лісництва ДП «Самбірськй лісгосп» в парку посадили 150 кущів і дерев, серед яких - саджанці клена, барбарису, спіреї, аронії, калини, дуба звичайного та сосни звичайної. До Акції, мета якої є об’єднання людей заради миру шляхом висаджування дерев, також долучилися депутати Комарнівської міської ради, заступник мера міста Комарно Юрій Іваненко та місцеві громадські активісти.

У центральному парку м. Броди мешканці міста також висадили своє дерево. Захід було організовано Бродівською міською радою, комунальною службою, шкільним лісництвом, лісівниками ДП «Бродівський лісгосп», відділом освіти та небайдужими жителями. Організатори закликали усіх бажаючих долучитися до акції і з думкою про мир посадити своє дерево. Це вагомий внесок у зміцнення миру, об'єднання національних спільнот, озеленення та виховання дбайливого ставлення громадян до довкілля. Цього дня, туя західна колоновидна дбайливо була посаджена в центрі парку, де вона символізуватиме мир і надію на краще майбутнє.


Прес-служба Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління