ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ ЗМІ

17 жовтня 2013р, Новини. Прес-служба

18 жовтня в Уманському лісгоспі відбудеться загальногалузевий конкурс професійної майстерності серед майстрів лісу з електронного обліку деревини серед команд державних лісогосподарських підприємств України. У заході візьмуть участь представники з 17 областей – переможці змагань регіональних рівнів.

Організаторами змагань, які вперше проходять на теренах нашої країни, є Державне агентство лісових ресурсів України та Товариство лісівників України.

Головна мета конкурсу – підтримання і подальше підвищення майстерності працівників, які застосовують у своїй повсякденній роботі електронні засоби маркування та обліку деревини, обмін досвідом та навичками практичної роботи, популяризація лісівничих професій і лісової галузі, залучення широких верств громадськості до більш предметного ознайомлення з функціонуванням, галузевим та загальнодержавним ефектом єдиної державної системи електронного обліку деревини.

Проведення галузевих змагань проходитиме в чотири етапи:

– приймання деревини на лісосіці від заготівельних бригад;

– вивезення (переміщення) прийнятої деревини з лісосіки на умовний проміжний склад;

– приймання деревини на умовному проміжному складі;

– реалізація деревини з проміжного складу на умовного споживача.

По завершенню призери, які зайняли І, ІІ, ІІІ місця, отримають Почесні грамоти та грошові винагороди у розмірі 20 000 грн., 12 000 грн. і 8000 грн. відповідно. Інші учасники одержать грошові винагороди у розмірі по 2000 грн. кожний.

Початок об 11.00 в Маньківському лісництві.

Акредитація за телефоном: 093 920 37 13.

http://dklg.kmu.gov.ua



 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління