Перші кроки реалізації Угоди між Україною та Туреччиною у сфері лісового господарства

13 квітня 2016р, Новини. Прес-служба

Основне завдання Міжнародного навчального центру лісового господарства Туреччини - це навчання з гасіння лісових пожеж в країнах середземноморського клімату та інших країнах з аналогічними умовами. Системи управління ліквідації лісових пожеж, інтегровані як в теоретичному плані, так і на практиці, дозволили підвищити потенціал забезпечення професійної підготовки спеціалістів.

Під час навчань лісових експертів з України та Киргизстану, центр відвідав Генеральний директор лісів Туреччини Ісмаїл Юзмез, який був радий спілкуванню з іноземними колегами.

У 2015 році Навчальний центр лісового господарства Генеральної дирекції лісів здійснив навчання 692 лісових інженерів та фахівців з пожежної підготовки, протипожежне навчання 865 лісничих і 789 операторів пожежних машин. У цілому пройшли навчання 2346 осіб.

Для практичних занять було використано унікальний комплекс на основі дієвого симулятора (Combat Simulator), який імітує реальну пожежу для тренування навчальних груп з її ліквідації.

За останні роки Туреччина досягла значних результатів у навчанні щодо організації боротьби з лісовими пожежами.

У подальшому програму навчання буде реалізовано для 61 представника технічного персоналу України, Киргизстану, Азербайджану, Таджикистану, Казахстану, Туркменістану, Македонії, Палестини, Пакистану, Боснії і Герцеговини.

Прес-служба Держлісагентства

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління