На шляху модернізації

13 квітня 2016р, Новини. Прес-служба

Група спеціалістів Львівського ОУЛМГ відвідала фірму «Акемсан» (Туреччина) з метою підбору деревообробного обладнання для модернізаціїї цехів переробки. На даному етапі лісогосподарські підприємства працюють над збільшенням обсягів переробки і випуску готової продукції – пиломатеріалів обрізних, заготовок для європіддонів.

На фірмі нашим спеціалістам показали нові розробки стрічкових вертикальних рам, модернізованих кареток до них, багатопильних та обрізних верстатів.

Лінія фірми «Акемсан» дуже добре себе зарекомендувала в ДП «Радехівське ЛМГ». З метою збільшення обсягів переробки деревини керівництвом підприємства було прийнято рішення щодо придбання ще однієї лісопильної рами з модернізованою кареткою та сучасного горбильного верстата.

Вивчивши досвід ДП «Радехівського ЛМГ», керівництво ДП «Рава – Руське ЛГ» планує поставити аналогічну лінію по випуску обрізних хвойних пиломатеріалів у власному цеху переробки.

З цією метою фірму «Акемсан» відвідали директори та головні спеціалісти ДП «Радехівське ЛМГ» та ДП «Рава-Руське ЛГ».

За підсумками відвідування фірми було складено протокол про наміри придбання обладнання з ДП «Рава–Руське ЛГ» на суму 280 тис. дол. США та з ДП «Радехівське ЛМГ» - на суму 130 тис. дол. США.

Надіємось, що спільними зусиллями обладнання буде виготовлено та встановлено на наших підприємствах до листопада поточного року.


Відділ лісових ресурсів, машин
та технологій Львівського ОУЛМГ

 

 

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління