Відбувся обласний конкурс-змагання вальників лісу

25 Червня 2010р, Новини. Прес-служба

25 червня, напередодні Дня Конституції, в лісовому масиві Ісаївського лісництва державного підприємства « Турківське лісове господарство» відбувся обласний конкурс-змагання вальників лісу. У змаганнях прийняли участь вальники лісу 16-ти державних лісових підприємств області . Приємною несподіванкою стала участь у змаганнях двох юніорів.

З магання відкрив заступник начальника Львівського ОУЛМГ, головний суддя змагань - Юрій Гром'як. Також учасників змагань привітали голови Турківської районної Ради та райдержадміністрацій, директор ДП "Турківський лісгосп", побажали їм успіхів, спортивного азарту та відмінних результатів.

Прапор змагань підняв переможець 2009 року з ДП «Радехівське ЛМГ» Володимир Кухта, який шість років підряд перемагає на обласних змаганнях і з кожним роком його майстерність зростає.

Змагання традиційно проходили у кілька етапів . На першому етапі учасники демонстрували свої вміння та професіоналізм у звалюванні дерева (тут окрім безпеки та швидкості, важливою була точність повалу). Наступне випробування - обрізання гілок на стовбурах, що були попередньо викладені на обладнаному майданчику. Згодом учасники мали нагоду продемонструвати свою майстерність у зміні ланцюга бензопили. та розкряжуванні стовбура комбінованим різом І завершали змагання випробування учасників у розкряжуванні деревини на точність.

В результаті наполегливої боротьби, що точилася впродовж усіх етапів змагання, визначилися переможці. Ними стали:

1 місце - Кухта В.Р. ДП «Радехівське ЛГ».

2 місце - Чорнопис М.І. ДП «Старосамбірське ЛГ»

3 місце - Дзондза Р.М. ДП «Турківське ЛГ»

Бензопила, кущоріз, спеціальне обладнання та інструменти для вальника лісу, спеціальна валіза для транспортування бензопили, сувеніри та грошові винагороди вручили переможцям та учасникам змагань обласна профспілка працівників лісового господарства та представники фірм «Штіль» і «Альцест».

Тепер вже семиразовий чемпіон серед вальників лісу Львівської області Володимир Кухта представлятиме її на Всеукраїнських змаганнях вальників лісу, які відбудуться у вересні місяці ц.р.

Прес-служба
Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління