Відновлено роботу харчового комплексу “Беркут” державного підприємства "Славське лісове господарство"

23 жовтня 2013р, Новини. Прес-служба

Вже більше місяця на території лісгоспу жваво проходить торгівля в павільйоні “Лісовичок”, який відкрився 16 вересня. Не гаючи часу керівництвом підприємства було відновлено роботу харчового комплексу “Беркут” на території нижнього складу та цехів переробки в селі Тухля, де при двохзмінному робочому режимі працює 100 чоловік, які переробляють близько 30 тисяч кубометрів низькосортної деревини в рік.

В харчовому комплексі “Беркут” регулярно обідають водії лісовозних автомобілів, працівники цехів переробки деревини та нижнього складу, можна також зустріти тут і учнів місцевої школи-гімназії та інших бажаючих, яким пропонуються комплексні обіди вартістю 19-25 грн. Приймаються замовлення на проведення різноманітних світських заходів (весілля, ювілеї, тощо), є цех по випічці хлібо-булочних виробів.

Створено додаткові робочі місця і є користь для людей, ось як про це відгукуються робітники:

- водії лісовозних автомобілів Володимир Микитчин та Мирон Нагляк кажуть - “Привіз лісопродукцію на нижній склад, зайшов в їдальню і оперативно пообідав гарячої, смачної домашньої страви і уже до кінця робочого дня працюєш з добрим настроєм та спокійний за своє здоров'я”.

- кранівник баштового крану на нижньому складі Микола Фенич - ”Я з села Головецьке і тому мені дуже зручно харчуватися в їдальні, на обід ходжу регулярно, дівчата-поварі готують смачно, по-домашньому”.

Адміністрація лісгоспу з особливим піклуванням відноситься до своїх працівників, саме це допомагає отримувати високі показники, досягати росту продуктивності праці. 

Кокоць С.Ю., директор

ДП "Славське лісове господарство"

http://www.slavsklis.com.ua

  

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління