Тривають активні обговорення проведення лісогосподарських заходів з місцевими громадами області

28 квітня 2016р, Новини. Прес-служба

На виконання рішення Львівської обласної ради від 16 лютого 2016 року №77 «Про запровадження механізмів громадського контролю за використанням та відтворенням лісових ресурсів області» в лісогосподарських підприємствах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства тривають зустрічі з представниками місцевої влади та безпосередньо з громадами сіл. Мова йде про активне інформування представників місцевих громад про лісогосподарські роботи на території районів області.

Протягом квітня місяця працівниками державних лісових господарств проведено 28 обговорень з місцевими громадами запланованих на 2016 рік планів рубок головного користування та рубок формування і оздоровлення лісів. Найбільше таких обговорень пройшло в зоні діяльності Бібрського, Боринського, Рава-Руського, Самбірського та Стрийського держлісгоспів.

Також обговоренням підлягали і інші лісівничо-господарські заходи, які цікавили місцеве населення, зокрема плани лісовідновних робіт та організації заходів із озеленення та благоустрою міст та районів у весняний період 2016 року.

Громадські слухання з питань обговорення планів лісогосподарських робіт продовжуються.

Нагадуємо, що уся інформація про планові рубки лісу є у відкритому доступі, і з нею можна ознайомитись на сайтах Львівської облдержадміністрації, Львівського ОУЛМГ та лісогосподарських підприємств.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління