Стоп контрабанді лісоматеріалів

28 квітня 2016р, Новини. Прес-служба

27.04.2016 р. відбулося планове засідання колегії Львівського ОУЛМГ. Одним з питань, що розглядалось на колегії – посилення контролю за експортом лісоматеріалів необроблених.

На протязі останнього часу (січень-квітень поточного року) почастішали випадки порушення митного законодавства щодо експорту лісоматеріалів круглих. На станціях переходу вантажів з митної території України були зафіксовані факти невідповідності задекларованого вантажу фактичному. Окрім цього, значно посилився інтерес зі сторони громадських організацій до експорту лісоматеріалів необроблених.

На колегії було розглянуті проблемні питання щодо цього та попереджено керівників лісогосподарських підприємств про недопустимість порушень законів України.

У березні місяці цього року на базі Львівської регіональної митниці було проведено спільну нараду з керівниками митних постів та відповідальними працівниками лісогосподарських підприємств щодо експорту лісоматеріалів необроблених. На нараді були продемонстровані у відеоматеріалах окремі порушення, які були виявлені митними постами при митному оформленні лісоматеріалів.

З метою недопущення порушень Закону України «Про особливості державного регулювання діяльності суб’єктів підприємницької діяльності, пов’язаної з реалізацією та експортом лісоматеріалів», було видано наказ Львівського ОУЛМГ за № 29 від 27.04.2016 р., яким передбачено посилення контролю за експортом лісоматеріалів необроблених.

Наказ доведено до виконання керівникам підприємств.

Відділ лісових ресурсів,
машин та технологій

Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління