Держлісагентство першочергово працює над вирішенням питання фінансової підтримки південно-східних регіонів України, - Христина Юшкевич

4 травня 2016р, Новини. Прес-служба


Серед першочергових завдань відомства є вирішення питання фінансової підтримки південно-східних регіонів України. На цьому наголосила Перший заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Христина Юшкевич під час ефіру на одному з телеканалів.

Вона зазначила, що ресурсні області мають кошти на свою діяльність, а підприємства півдня та сходу, із штучно вирощеними лісами, потребують державного фінансування, особливо з настанням пожежонебезпечного періоду.

За її словами, вже розроблений та поданий до Парламенту відповідний законопроект щодо внесення змін до державного бюджету.

«Вирішивши це питання, ми зможемо контролювати протипожежний стан у лісах, підтримаємо екологічну систему і найголовніше – збережемо життя людей», – наголосила Христина Юшкевич.

Крім того, вона нагадала, що на виїзному засіданні Комітету Верховної Ради України з питань бюджету обговорювалося фінансування лісової галузі: «На наступному засіданні проект закону буде розглянутий, і маю надію, що Парламент його підтримає. Також ми продовжуємо співпрацю з новим Урядом, зокрема Міністерством фінансів України, і сподіваюся, що нагальні питання галузі будуть вирішені».

Відповідаючи на запитання в студії, Перший заступник Голови Держлісагентства підкреслила, що не менш важливими завданнями відомства є забезпечення чітких і прозорих правил продажу деревини та якнайшвидше запровадження єдиного електронного обліку деревини для всіх постійних користувачів.

Прес-служба Держлісагентства
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління