Для учнів першого класу проведено екскурсію у лісівничому еколого-просвітницькому центрі

25 жовтня 2013р, Новини. Прес-служба

24 жовтня 2013 року до лісівничого еколого-просвітницького центру, що функціонує на базі ДП "Львівське лісове господарство", завітали 30 учнів 1-А класу СЗШ №75 м. Львова разом з класним керівником Фоман Л.М.

В рамках практичного заняття з предмету природознавства школярі ознайомились з колекцією зразків деревини та насіння, а також оглянули стенди з рослинами та тваринами, які занесені до Червоної книги України. Найбільше їх вразили експонати, серед яких були найхарактерніші представники тваринного світу, які мешкають на теренах нашої області, в тому числі опудала кабана, козулі, рисі та ін.

День виявився не по-осінньому теплим та сонячним, отож першокласників було ознайомлено із роботою Лісової школи - влаштованим класом на природі з дошкою та лавками. Поряд з Лісовою школою відвідувачі побачили як виглядають годівниці для птахів та тварин, а також облаштоване місце (як у лісі) для розведення вогнища.

Вчитель початкових класів Фоман Л.М. розповіла, що для першачків екскурсія виявилась повчальною та цікавою. Вони дізнались про правила поведінки в лісі та про те, наскільки важливо берегти ліси - «легені нашої планети». За час екскурсії діти мали можливість закріпити біологічну інформацію про тварин, комах та рослин на основі експозицій центру та трохи відпочити - відвідати «зелений куточок» серед галасливого міста.

 

Загалом, лісівничий еколого-просвітницький центр щорічно відвідує понад 400 осіб – здебільшого це шкільна та студентська молодь, офіційні делегації лісівників інших країн. На базі еколого-просвітницького центру проводяться пізнавальні екскурсії, екологічні уроки, зелені відеотеки, а також природоохоронні акції з широким залученням учнівської молоді Львівщини.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління