На базі ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр» відбувся виїзний семінар вчителів природознавства

20 травня 2016р, Новини. Прес-служба


У середу, 18 травня, відбувся виїзний семінар вчителів природознавства Шевченківського району м.Львова на базі ДП «Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр». Для проведення семінару не випадково обрали лісонасіннєве підприємство, адже темою зустрічі було використання краєзнавчого матеріалу при вивченні природознавства. ДП «Львівський ЛСНЦ» за участі учнів та вчителів СЗШ № 41, що у Брюховичах, створили шкільне лісництво. В процесі його роботи учні мають змогу самим активно долучатись до лісівничої роботи – заготівлі насіння, посадки лісу, висівання насіння в теплиці підприємства, благоустрою лісових масивів.

Результатом спільної праці став надзвичайно цікавий виступ колективу екологічної просвіти СЗШ №41 «Земля – наш спільний дім». У своєму виступі команда висвітлила актуальну проблему збереження та раціонального використання природних ресурсів України та Львівщини, проблему сміттєзвалищ та утилізації відходів. Також учні розповіли про різноманітні екологічні акції та заходи, які проводяться у школі. В ході семінару лісівники ознайомили гостей із роботою підприємства – переробкою лісонасіннєвої сировини, вирощуванням садивного матеріалу із закритою кореневою системою. На полях дорощування ДП «Львівський ЛСНЦ» учні змогли побачити результат власної праці – сіянці модрини, сходи які отримані від висіяного ними насіння в кінці березня місяця 2016р.

Лісівники щиро вдячні педагогічному та учнівському колективу СЗШ №41 за долучення до важкої, клопіткої та дуже відповідальної роботи – збереження довкілля. Тільки разом зможемо досягти поставленої мети – жити в гармонії з природою.

ДП «Львівський ЛСНЦ»

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління