У Львові відбудеться спеціалізована виставка обладнання й інструменту для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості "ДЕРЕВООБРОБКА"

23 травня 2016р, Новини. Прес-служба

Традиційно наприкінці весни (31 травня – 3 червня), у Львові відбувається спеціалізована виставка обладнання й інструменту для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості ДЕРЕВООБРОБКА. Робота над виставковою «кипить», адже виставка відбуватиметься у новому виставковому залі ПІВДЕННИЙ-ЕКСПО (м. Львів, вул. Щирецька, 36), який є вдвічі більший за попереднє місце розташування. Тим не менше, вся площа вже зайнята, як в залі (3100 кв.м.) так і на вулиці (понад 2000 кв.м.). Це свідчить про масштабність та грандіозність виставки, а причин для цього є чимало, оскільки кількість учасників вже понад 100. Серед них є багато нових імен, як для України так і для виставки, зокрема: Kesla, Tehnika Auce SIA, SIA Balt Brand, Wravor, Gama, Salo Machinery, HSM, Байріс, Альтакс, Арпал, «Виробнича компанія «ГАЛАКТИК» ТОВ, "Північна корона+" ТОВ, "Компрессорс Інтернешнл" ТОВ, АС-Інжиніринг, "Майстер і К" ТОВ, Спецтрансзапчасть" ТОВ, Постформпласт ПП, "Голден Вуд" ПП, "ЛЮКС-Х" (ТОВ) НВП, “Промислова компанія “ЗОЛОТЕ РУНО, УКРАЇНА" ТОВ, Промстанок, ЛТЛ Груп, Woodmash, "Кам'янець-Подільськавтоагрегат" ПАТ та ін.

Цьогорічна виставка приємно здивує, адже на виставці будуть представлені сучасні технології для української лісової промисловості, подрібнювачі вітчизняного виробництва, модульні системи аспірації, обладнання лісосушильних камер, високопродуктивне лісопильне обладнання для первинної переробки, комплексні лісопильні лінії, комплексні рішення по організації нових і модернізації діючих лісопильних цехів та деревообробних виробництв, чималий асортимент високоякісної лако-фарбової продукції для різних сфер застосування та ін.

Вражає і активність постійних учасників, які дуже ретельно готуються до виставки, щоб здивувати відвідувачів, зокрема:

Вперше на виставці буде представлений п`ятиосьовий оброблювальный центр з ЧПК Rover A виробництва Biesse Spa (ТОВ Станкодніпро);

СП Ройек-Львів представить новинку для малих підприємств: універсальні автоматичні котли «СТОЖАРИК» потужністю 30, 50 та 95 кВт з варіантами бункера об’ємом 0,5м³ або 2,0м³;

Мост-Україна теж підготував чимало «родзинок», а саме: промисловий верстат на широку пилу для роботи з великогабаритною деревиною, LX100 - пилорама професійного класу розроблена спеціально для країн СНД, на базі ріжучої голови WM LT 10, EG350 - професійний поздовжньо-обрізний верстат для середнього бізнесу, а також зварювальне обладнання для стрічкових пил італійської компанії Viscat Fulgor;

Фірма "Фельдер Україна" демонструватиме фугувальний верстат з найдовшими столами в своєму класі та запатентованою системою строгального валу, що дозволяє отримати ідеальну чистоту поверхні. Також презентуватиметься фрезер промислового сегменту з ексклюзивною системою заміни шпинделів. І це ще далеко не весь перелік новинок від учасників.

Крім цього, в рамках виставки заплановані заходи, які додадуть виставці ще більшої вагомості та підкріплять її статус, як основної галузевої події, зокрема: конференція «Шляхи активізації експорту деревообробниками та меблевиками України», також член УАДО ПП «Ющишин» під час виставки організовує міні-фабрику з виробництва меблів, щоб на живо показати відвідувачам виробничий процес. Але це – опосередкований результат, значно важливішою є соціальна мета проекту, що отримав назву «Покоління для покоління». В межах проекту вже згадана міні-фабрика виготовить комплект меблів для педіатричного відділення Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

Враховуючи вищенаведене, очевидно, що виставка деревообробка буде грандіозною подією у галузі, яку кожен фахівець повинен відвідати. Адже це новий формат, нові враження і нова адреса - Південний-ЕКСПО (м. Львів, вул. Щирецька, 36).

Отож, відзначте у календарі 31 травня – 3 червня
Деревообробка 2016 - розвиваємо галузь разом!

Відділ лісових ресурсів, машин та технологій
Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління